Info damesteams

De dames van DVOL 1 spelen al jaren in de 3e klasse van de regionale competitie mee. Het team bestaat uit een gezellige combinatie van jongere speelsters en speelsters die al enkele jaren meedraaien in de competitie. Gezelligheid en het teamgevoel staan altijd voorop, alhoewel er ook graag gewonnen wordt. De combinatie van een, al enkele jaren, stabiele groep dames en jong talent maakt van onze dames een geduchte tegenstander. Het doel van komend seizoen is zeker om weer hoog te eindigen op de ranglijst en misschien te promoveren naar de 2e klasse.

Dames 2 is zeer snel kampioen in de 4e klasse geworden en willen dit jaar kampioen in de 3e klasse worden om weer op hun vertrouwde 2e klasse niveau te kunnen spelen.

Dames 1 en 2 trainen op maandagavond om 19:30 uur in sporthal de Spil, Lauwickstraat 5 in Lent. De wedstrijden zijn op donderdagavond. Thuiswedstrijden vinden plaats om 19:30 uur en 21:00 uur, in "De Spil", Laauwickstraat 5 in Lent. Kom eens kijken!

Teamsamenstelling:

Dames 1:                                                                                 Dames 2:

Inge                                                                                          Fenneke
Jolien                                                                                        Lisette
Marijke                                                                                      Fieke
Veroni                                                                                       Floor
Kim                                                                                           Lisette
Neeltje                                                                                      Hilde
Mijntje                                                                                       Renate
Laurie                                                                                        Marieke
                                                                                                Jantine
Hanneke (meetrainster)
Raike (meetrainster)
Meri (meetrainster)

Trainster Luba valt ook wel eens in. Medetrainer Vincent wil wel maar mag dat als man niet.

Hoewel de lijst groot lijkt, is te zien dat de wedstrijdspelende groep bij dames 1 nog wel bijstand kan gebruiken.
Ook dames 2 die de ambitie hebben om weer kampioen te worden kunnen versterking gebruiken.
Schroom niet en kom een keer vrijblijvend meetrainen!