Info damesteams

De dames van DVOL 1 spelen al jaren in de 1e klasse van de regionale competitie mee. Dit nieuwe team heeft ons gevonden om samen in 1 team op niveau na hun studie door willen spelen. Gezelligheid en het teamgevoel staan altijd voorop, alhoewel er ook graag gewonnen wordt.
Dames 2 heeft een soortgelijk traject meegemaakt al moesten zij in de 4e klasse starten maar zijn inmiddels 2e klasse team. De combinatie van een, al enkele jaren, stabiele groep dames en jong talent maakt van onze dames een geduchte tegenstander. Het doel van komend seizoen is zeker om weer hoog te eindigen op de ranglijst maar vooral lekker spelen staat voorop.

Dames 3 heeft een wisselende samenstelling tussen ervaren leden en nieuwe leden en speelt ook graag leuke wedstrijden om gezellig na te praten.

Dames 2 en 3 trainen op maandagavond om 19:30 uur in sporthal de Spil, Lauwickstraat 5 in Lent. Dames 1 om dezelfde tijd in de Triangel. De wedstrijden zijn op donderdagavond. Thuiswedstrijden vinden plaats om 19:30 uur en 21:00 uur, in "De Spil", Laauwickstraat 5 in Lent. Kom eens kijken!

Schroom niet en kom een keer vrijblijvend meetrainen!