Volleybalvereniging DVOL Lent

Voor dit seizoen is er plek voor nieuwe leden bij de heren en als je geen wedstrijden wil spelen kun je ook nog op maandagen als ervaren recreant lekker een balletje slaan met de recreanten. Heb je interesse? Loop gerust een keer binnen tijdens de training op maandagavond! De recreanten trainen van 19.30 tot 21.00u in Sporthal de Triangel (Griftdijk Noord 9b), de dames om 19:30-21:00 en de heren van 21.00 tot 22.30u in Sporthal de Spil (Laauwikstraat 5 in Lent).

Volleybalvereniging DVOL biedt een sterke combinatie van sport en gezelligheid. Onze club telt ongeveer 50 leden. Samenspel en het "teamgevoel" staan bij ons hoog in het vaandel, en we mogen ons gelukkig prijzen met onze actieve betrokken leden die deze boodschap met trots uitdragen.

DVOL neemt deel aan de NeVoBo competitie van regio Nieuw-Gelre met 4 senioren teams. Heren 1 speelt 2de klasse, Dames 1 speelt in de 1e klasse, dames 2 2e klasse en dames3 speelt in de 3de klasse.
Voor de competitieteams van volleybalvereniging DVOL zoeken we nog sponsoren.

Op maandagavond traint er tevens een actieve ervaren recreantengroep in gemengde samenstelling. Ook voor deze groep staat gezelligheid voorop;  fanatieke ervaren volleyballers spelen elke week een lekker potje volleybal.

Heb je interesse om lid te worden? Voel je dan vrij om een keer te komen meetrainen met de dames, heren of recreanten en mail naar info@vvdvol.nl.

Subpagina''s (1): Corona